Σχετικά με εμάς

Το φαρμακείο μας...

Στην οδό Φράγκων 2-4, στο ιστορικό κτίριο του Δημόκριτου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1981 από τη φαρμακοποιό και μητέρα μου Ελένη Νικολαϊδου το φαρμακείο μας... Με μεράκι και αφοσίωση στο επάγγελμα, κατάφερε η ίδια να εξελίξει το φαρμακείο σε ένα χώρο υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, όπου μπορείτε να βρείτε πέρα από τα φάρμακα, ομοιοπαθητικά σκευάσματα, διατροφικά συμπληρώματα και πληθώρα καλλυντικών και άλλων προϊόντων που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες.

Η παροχή καινοτόμων και προηγμένων υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση ήταν και παραμένουν οι βασικοί στόχοι του φαρμακείου μας. Η ομάδα μας αποτελείται από πλήρως καταρτισμένα άτομα, φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακοποιού, πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, θα θέλαμε να διευρύνουμε το πεδίο της εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε και να διευκολύνουμε εσάς να έχετε άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου.

Με εκτίμηση,
Τσαχαλίδου Μάρθα
Φαρμακοποιός

Μια μικρή περιήγηση στο Martha's Pharmacy

Η ομάδα μας...

Νικολαϊδου ΕλένηΦαρμακοποιός

Απόφοιτος Α.Π.Θ
Εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη εμπειρία της Ελένης και συμβουλευτείτε τη για θέματα υγείας αλλά και ομορφιάς που σας απασχολούν!

  Τσαχαλίδου ΜάρθαΦαρμακοποιός

  Απόφοιτος Α.Π.Θ
  Σύμβουλος διατροφής
  MAS Διατροφή και Υγεία ΕΤΗ Ζυρίχης

  Συμβουλευτείτε τη Μάρθα για θέματα υγείας, διατροφής αλλά και φυτικών/εναλλακτικών σκευασμάτων.

   Ζουρελίδου ΜελίναΒοηθός φαρμακοποιού

   Make up artist
   Συμβουλευτείτε τη Μελίνα γύρω από θέματα υγείας και μακιγιάζ.

    Χατζίδου ΜαρίαΒοηθός φαρμακοποιού

    Συμβουλευτείτε τη Μαρία γύρω από θέματα ομορφιάς και δερμοκαλλυντικών.

     Item has been added to cart.