Σχετικά με εμάς

Το φαρμακείο μας...

Στην οδό Φράγκων 2-4, στο ιστορικό κτίριο του Δημόκριτου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1981 από τη φαρμακοποιό και μητέρα μου Ελένη Νικολαϊδου το φαρμακείο μας. Με μεράκι και αφοσίωση στο επάγγελμα, κατάφερε η ίδια να εξελίξει το φαρμακείο σε ένα χώρο υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, όπου μπορείτε να βρείτε πέρα από τα φάρμακα, ομοιοπαθητικά σκευάσματα, διατροφικά συμπληρώματα και πληθώρα καλλυντικών και άλλων προϊόντων που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες.  Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει ιδιαιτέρως ένα νέο τμήμα στο κατάστημά μας, που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία διατροφικών και διαιτητικών προϊόντων, κατάλληλων για διατροφή Dukan, Κετο και άλλες κυρίως πρωτεινικές -χαμηλών υδατανθράκων δίαιτες.

Η παροχή καινοτόμων και προηγμένων υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση ήταν και παραμένουν οι βασικοί στόχοι του φαρμακείου μας. Η ομάδα μας αποτελείται από πλήρως καταρτισμένα άτομα, φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακοποιού, που είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, θα θέλαμε να διευρύνουμε το πεδίο της εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε και να διευκολύνουμε εσάς να έχετε άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου.

Με εκτίμηση,
Τσαχαλίδου Μάρθα
Φαρμακοποιός

Μια μικρή περιήγηση στο Martha's Pharmacy

Η ομάδα μας...

Νικολαϊδου ΕλένηΦαρμακοποιός

Απόφοιτος Α.Π.Θ
Εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη εμπειρία της Ελένης και συμβουλευτείτε τη για θέματα υγείας αλλά και ομορφιάς που σας απασχολούν!

    Τσαχαλίδου ΜάρθαΦαρμακοποιός

    H Mάρθα είναι φαρμακοποιός απόφοιτος Α.Π.Θ και σύμβουλος διατροφής, κάτοχος
    MAS Διατροφής και Υγείας από το Πανεπιστήμιο ΕΤΗ Ζυρίχης.  Έχει εμπειρία ως φαρμακοποιός και ως σύμβουλος υγείας και διατροφής τόσο σε φαρμακεία της Ζυρίχης στην Ελβετία, όσο και στην Ελλάδα πλέον στο δικό της Martha's pharmacy.  Θα τη βρείτε στο φαρμακείο αλλά ασχολείται κυρίως με το ηλεκτρονικό τμήμα του φαρμακείου και το eshop, ενώ μεταφέρει την εμπειρία της διαδικτυακά μέσα από το κανάλι της στο Youtube και μέσω Facebook, Instagram γύρω από θέματα ομορφιάς, υγείας, ειδικής μαγειρικής και wellness. 

      Item has been added to cart.