Μενου
Καλάθι

NOW CoQ10 100mg 30 VCAPS

Το συνένζυμο Q10 είναι γνωστό και ως ubiquinone ή ubidecarenone. Είναι μία ουσία λιποδιαλυτή, παρούσα στα περισσότερα ευκαρυωτικά κύτταρα και εντοπίζεται κυρίως στα μιτοχόνδρια. Είναι ένα συστατικό που συμμετέχει στην αλυσίδα μεταφοράς ηλεκτρονίων, στην αερόβια κυτταρική αναπνοή και στην παραγωγή ενέργειας με τη μορφή ΑΤΡ.

Το 95% της ενέργειας του ανθρώπινου σώματος δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο. Το συνένζυμο Q10 έχει αντιοξειδωτική δράση, αφού δρα ως φορέας ενέργειας και μετασχηματίζεται συνεχώς δια της οξειδοαναγωγής από ubiquinone (οξειδωμένη μορφή) σε ubiquinol (ανηγμένη μορφή). Έτσι, το συνένζυμο Q10 παρέχει προστασία από την οξείδωση σε λιπίδια, πρωτεΐνες, μιτοχονδριακό DNA και LDL χοληστερόλη. Επίσης, βοηθά στην αναγέννηση και άλλων αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη Ε.

Το συνένζυμο Q10 φαίνεται να έχει νευροπροστατευτικό ρόλο και χρησιμοποιείται σε μεγάλες δόσεις ως συστατικό που επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου Parkinson και της νόσου του κινητικού νευρώνα. Επίσης, θεωρείται ότι βοηθά στην επιδιόρθωση του DNA σε άτομα με σύδρομο Down, προφυλάσσοντας από τον νευροεκφυλισμό που οδηγεί σε πρόωρη άνοια τύπου Alzheimer.

Το CoQ10 100 mg της NOW είναι ενισχυμένο με εκχύλισμα Hawthorn Berry. To Hawthorn Berry μελετάται για την ικανότητά του να αυξάνει την αντοχή σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια τύπου ΙΙ. Η πλειοψηφία των ερευνητικών μελετών έχει καταδείξει βελτίωση των κλινικών συμπτωμάτων (π.χ. κόπωση, αίσθημα παλμών, δύσπνοια κατά την άσκηση), αύξηση της απόδοσης και της αντοχής.

Η NOW χρησιμοποιεί μόνο τη φυσική, 100% all - trans μορφή CoQ10, η οποία παράγεται με φυσική ζύμωση. Αυτή θεωρείται ότι είναι η ποιοτικότερη και περισσότερο βιοδιαθέσιμη μορφή.

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως σε συνδυασμό με ένα λιπαρό γεύμα.

https://nowfoods.info/img/cms/3210.png

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Χρεώσεις Μεταφορικών

Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.

Τρόποι Αποστολής

Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:

  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • Αντικαταβολή
  • Εξόφληση στο Κατάστημα
  • Paypal
  • Πιστωτική Κάρτα

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να επιστραφεί στο Martha’s Pharmacy, εφόσον
καλύπτει τους όρους της πολιτικής επιστροφών μας, με δυνατότητα είτε
ανταλλαγής του με άλλο προϊόν είτε επιστροφής των χρημάτων.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό που
συνόδευε και την αποστολή του και να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την
ημέρα παραλαβής.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που βρισκόταν και όταν
έγινε η παραλαβή. Η διαφύλαξή του και η διατήρησή του σε καλή κατάσταση
μέχρι την επιστροφή είναι ευθύνες που βαραίνουν εσάς. Επίσης τα έξοδα
αποστολής, σε περίπτωση που η επιστροφή δεν οφείλεται σε κάποιο
ελάττωμα ή κακή κατάσταση του προϊόντος βαραίνουν εσάς.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ