Το Sukrin Almond Flour Organic της Sukrin είναι αλεύρι αμυγδάλου, φτιαγμένο από βιολογικά ακατέργαστα ολόκληρα αμύγδαλα με ψυχρή άλεση.
• Eίναι χαμηλό σε υδατάνθρακες
• Eίναι χωρίς γλουτένη
Η μείωση των λιπαρών κατά 80%, που επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία ψυχρής συμπίεσης του αμυγδάλου, μας δίνει ένα προϊόν πιο κατάλληλο για χρήση ως αλεύρι. Επίσης μειώνει τις θερμίδες κατά 53% σε σχέση με το κοινό αλεύρι αμυγδάλου, βελτιώνοντας το χρόνο ζωής του.
Μια καλή εναλλακτική λύση στο αλεύρι σίτου: Το αλεύρι αμυγδάλου μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όποιον, για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, είτε δεν μπορεί να φάει αλεύρι σίτου ή απλά προτιμά να μην καταναλώνει. Το αλεύρι αμυγδάλου ενδείκνυται για πολλές χρήσεις, όπως το ψήσιμο και το μαγείρεμα, ενώ μπορεί να το απολαύσει οποιοσδήποτε προτιμάει την υγιεινή διατροφή.
Δεν προκαλεί αυξομειώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, καθιστώντας το κατάλληλο για διαβητικούς. Λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού του δείκτη παρέχει πιο σταθερή ενέργεια και ισορροπημένη διάθεση, καθιστώντας ευκολότερη τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.
Χρησιμοποιώντας το αλεύρι αμυγδάλου, είναι εύκολο να κάνετε νόστιμα και θρεπτικά προϊόντα φούρνου με λιγότερες θερμίδες και υδατάνθρακες. Μπορεί να αποθηκευτεί για ένα έτος στην αρχική του συσκευασία.
Αλεύρι μειωμένων λιπαρών από ψυχρή έκθλιψη Ισπανικού αμύγδαλου. Χωρίς γλουτένη. Συσκευασία 400gr. Χώρα Προέλευσης: Ισπανία. Θρεπτικές Πληροφορίες ανά 100gr Ενέργεια: 366kcal | Λιπαρά: 10gr – εκ των οποίων κορεσμένα 1gr | Υδατάνθρακες: 11gr – εκ των οποίων σάκχαρα: 8gr | Φυτικές ίνες: 13gr | Πρωτεΐνη: 51gr | Αλάτι: 0gr Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του αλεύρου σίτου με αλεύρι αμυγδάλου. Απλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι το αλεύρι αμυγδάλου συμπεριφέρεται λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με το κανονικό αλεύρι, καθώς είναι χωρίς γλουτένη.
Η γλουτένη καθιστά δυνατή την αύξηση της ζύμης, καθώς σχηματίζει ένα δίκτυο μικρών τοίχων που συγκρατούν αέριο παγιδευμένο στη ζύμη. Η γλουτένη λειτουργεί επίσης ως συνδετικό υλικό στη ζύμη και διευκολύνει το πλάσιμο.
Όταν ψήνετε με μαγιά, μπορείτε να αντικαταστήσετε το 10-20% του αλεύρου σιταριού με αλεύρι αμυγδάλου. Θα πρέπει επίσης να αυξήσετε την ποσότητα του υγρού κατά περίπου 5 – 10%.
Όταν ψήνετε χωρίς μαγιά, μπορείτε να αντικαταστήσετε μέχρι και το 100% του αλεύρου. Καθώς το αλεύρι αμυγδάλου έχει τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, θα απορροφήσει περισσότερο υγρό – έως και διπλάσιο από τα άλλα είδη αλεύρων. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μειώσετε την ποσότητα αμυγδάλου στο 50 – 60% της αρχικής ποσότητας αλεύρου ή να αυξήσετε την ποσότητα του υγρού στη συνταγή.
Χρησιμοποιείστε το 1/3 της ποσότητας αν η συνταγή σας έχει αλεύρι αμυγδάλου με πλήρη λιπαρά.
Να γνωρίζετε ότι όταν ψήνετε με αλεύρι αμυγδάλου 100%, η ζύμη ομογενοποιείται πιο δύσκολα από την παραδοσιακή ζύμη. Μια συμβουλή είναι να προσθέσετε ένα συνδετικό υλικό, όπως η ξανθάνη.
Χρεώσεις Μεταφορικών
Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.
Τρόποι Αποστολής
Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.
Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας !
Item has been added to cart.