Μενου
Καλάθι

BIO-KULT CANDEA 60 CAPS

Το Bio-kult Candéa περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από επτά είδη προβιοτικών φιλικών βακτηρίων για την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας ο οποίος βοηθάει στην προστασία από την υπερανάπτυξη της κάντιντα, σε συνδιασμό με εκχύλισμα σπόρων grapefruit και σκόρδο. Αυτά τα φιλικά βακτήρια μειώνουν το PH του εντέρου , αποκλείοντας έτσι την επιβίωση της κάντιντα η οποία προτιμά για την ανάπτυξή της ένα πιο αλκαλικό περιβάλλον.

   Το Bio-kult Candéa περιέχει επίσης εκχυλίσματα σκόρδου και σπόρων γκρέιπφρουτ, τα οποία είναι γνωστά στη φυτοθεραπεία για τις πανίσχυρες αντιμυκητιασικές τους ιδιότητες. Μια σειρά κλινικών μελετών καταδεικνύει ότι το δραστικό συστατικό του σκόρδου, η αλισίνη , δρά εμποδίζοντας την παραγωγή λιπιδίων της κάντιντα σταματώντας έτσι την ανάπτυξή της ενώ το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ καταστρέφει τη μικροβιακή μεμβράνη του μύκητα με αποτέλεσμα η κάντιντα να μη μπορεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα του εντέρου.

   Η Candida, ένας μύκητας που ζει στη στοματική κοιλότητα, το πεπτικό σύστημα και το δέρμα, και διατηρείται υπο έλεγχο χάρη στην υγιή βακτηριακή χλωρίδα του σώματός. Αν η ανάπτυξή του ξεπεράσει την ικανότητα του σώματος να τον ελέγχει, εμφανίζεται μυκητίαση. Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάποιος οργανισμός έχει διαταραχθεί από κάποια νόσο, από λήψη φαρμάκων (κορτιζόνη, αντιβίωση, αντισύλληπτικά) ή και λόγω στρές. Συχνά τα σύγχρονα αντιβιοτικά, σκοτώνουν τα χρήσιμα βακτήρια που εμποδίζουν την ανάπτυξη μυκήτων και έτσι ευνοούν τις λοιμώξεις από κάντιντα, η οποία αναπτύσσεται χωρίς ανταγωνισμό.

   Η Candida συνήθως προσβάλλει το δέρμα και τους βλεννογόνους, όπως αυτοί που επενδύουν τη στοματική κοιλότητα και τον κόλπο, προκαλώντας στοματικές άφτρες, τροφική δυσανεξία, κατάθλιψη, κούραση, λήθαργο, επαναλαμβανόμενες κυστίτιδες και μολύνσεις στις γυναίκες, καντιντιακή στοματίτιδα, γωνιακή χειλίτιδα, παρατριμματικές λοιμώξεις. Επίσης η καντιντίαση εμφανίζει και άλλα συμπτώματα όπως: κεφαλαλγίες, διάρροια, δυσκοιλιότητα, εκζέματα, δυσπεψία, αέρια, φούσκωμα, έντονη επιθυμία για γλυκά, παγωτά, μπύρα, ψωμί και «είδη φούρνου», ζυμαρικά, λιπαρά κρέατα

   Η καθημερινή λήψη του Bio-kult Candéa μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγειούς και δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος το οποίο παρεμποδίζει την υπερανάπτυξη της Candida στον οργανισμό.

 

Συστατικά ανά κάψουλα

Grape fruit seed extract
Garlic

Probiotic cultures
Lactobacillus casei PXN37 
Lactobacillus rhamnosus PXN54 
Lactobacillus acidophilus PXN35 
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus PXN39 
Streptococcus thermophilus PXN66 
Bifidobacterium breve PXN25
Bifidobacterium longum PXN30

 

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες την ημέρα μαζί με το κυρίως γέυμα

Η Candida τρέφεται κυρίως με ζάχαρη και υδατάνθρακες, οπότε περιορίζοντας αυτές τις τροφές ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται το Bio-kult Candéa ενισχύεται η αποτελεσματικότητά του. Τα τρόφιμα που θα έπρεπε να αποφεύγονται κατα την διάρκεια της προσπάθειας καταπολέμησης του μύκητα είναι κυρίως τα φρούτα σε κονσέρβα, τα παλαιωμένα τυριά, το αλκοόλ, ο καφές , το τσάι, το άσπρο ψωμί, τα άσπρα ζυμαρικά, τα φυστίκια, τα μανιτάρια, το κέτσαπ, η μαγιονέζα, η μουστάρδα, η σόγια, η ζάχαρη, η σοκολάτα, το μέλι, το ξύδι, οι μαργαρίνες, το φυστικέλαιο, το καλαμποκέλαιο, το βαμβακέλαιο.

Χρεώσεις Μεταφορικών

Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.

Τρόποι Αποστολής

Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:

  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • Αντικαταβολή
  • Εξόφληση στο Κατάστημα
  • Paypal
  • Πιστωτική Κάρτα

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να επιστραφεί στο Martha’s Pharmacy, εφόσον
καλύπτει τους όρους της πολιτικής επιστροφών μας, με δυνατότητα είτε
ανταλλαγής του με άλλο προϊόν είτε επιστροφής των χρημάτων.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό που
συνόδευε και την αποστολή του και να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την
ημέρα παραλαβής.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που βρισκόταν και όταν
έγινε η παραλαβή. Η διαφύλαξή του και η διατήρησή του σε καλή κατάσταση
μέχρι την επιστροφή είναι ευθύνες που βαραίνουν εσάς. Επίσης τα έξοδα
αποστολής, σε περίπτωση που η επιστροφή δεν οφείλεται σε κάποιο
ελάττωμα ή κακή κατάσταση του προϊόντος βαραίνουν εσάς.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ