Sale 14%

Vichy Neovadiol Compensating Complex Day Cream για κανονικές-μικτές 50ml, Night Cream 15ml & Liftact

152503

Όχι άμεσα διαθέσιμο

  
 

Neovadiol Compensating Complex Normal To Combination


Η επιδερμίδα σας μπορεί να αποκτήσει ξανά τη νεανική της όψη. Επανέρχεται η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας, το περίγραμμα αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται και η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται.
Για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της ορμονικής επιβράδυνσης στην επιδερμίδα τους: την απώλεια της πυκνότητας, του όγκου, της σφιγηλότητας, τη φρεσκάδα και τη λάμψη.

Χρειάστηκαν 14 χρόνια έρευνας από τα εργαστήρια της Vichy και 13 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, προκειμένου να δημιουργήσουν την κατάλληλη σύνθεση συστατικών, ικανή να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα. Δημιούργησαν ένα ισχυρό Σύμπλοκο Αναπλήρωσης που μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας DHEA και επηρρεάζει όλους τους σημαντικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα ανοζωογονείται, μεταμορφώνεται σταδιακά. Ξαναβρίσκει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της, αναδομείται, η χαλάρωση μειώνεται και το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται. Η λάμψη και η ομοιόγένεια αποκαθίστανται.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Pro-Xylane Η συγκέντρωση αυτού του βιομιμητικού μορίου που αποτελεί ευρεσιτεχνία της L'Oreal αυξήθηκε, φτάνοντας το 3%, συγκέντρωση 10πλασια απ'ότι στις προηγούμενες συνθέσεις. Δρα σε 3 παραμέτρους που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας: στο Κολλαγόνο I και III, που αποτελούν πηγές πυκνότητας και σφριγηλότητας. Στο πάχος της επιδερμίδας μέσω αύξησης της σύνθεσης γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καφέ κηλίδες, καθώς δρα στους ινοβλάστες. Η επιδερμίδα 'γεμίζει', γίνεται πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες γεμίζουν επίσης, ενώ γίνεται πιο λαμπερή και ομοιόμορφη.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ: Hepes
Γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες δρα στις πρωτεάσες, τα ένζυμα που σχετίζονται με τη διαδικασία της φυσικής απολέπισης. Ρυθμίζοντας την απολέπιση, μεταμορφώνει την επιδερμίδα.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ: Hydrovance
Παράγωγο της ουρίας και υγροσκοπικό μόριο τελευταίας γενιάς, αιχμαλωτίζει το νερό στην επιδερμίδα (απορροφά 82% του βάρους του σε νερό), ενώ ταυτόχρονα προωθεί τη φυσική απολέπιση καθώς διεγείρει τις πρωτεάσες. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο λεία με αποτέλεσμα να είναι πιο σφριγηλή, άνετη και απαλή.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΛΙΠΙΔΙΩΝ : Hédione
Παράγωγο Ιασμονικού οξέος, που αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων (σκουαλενίων, τριγλυκεριδίων και κηρών), που υπάρχουν στο σμήγμα και μειώνονται λόγω ορμονικών μεταβολών. Η επιδερμίδα αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και άνεση.

Σύνθεση για την ευαίσθητη επιδερμίδα, υποαλλεργική, εμπλουτισμένη με το καταπραϋντικό, αναζωογονητικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Χωρίς paraben.ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ & ΟΓΚΟΣ*:

Σε 4 ώρες:

> +39% Τόνωση
> +14% Σφριγηλότητα
>+ 22% Ελαστικότητα

Σε 28 ημέρες**:
> Αναδόμηση χαρακτηριστικών στο 71% των γυναικών
> Αναζωογονημένη επιδερμίδα στο 90% των γυναικών

Σε 3 μήνες:
> -17,5% πτυχώσεις***
> -25,8% χαλάρωση προσώπου****

*DTM σε 40 γυναίκες, με το κρέμα ημέρας για κανονική/μικτή επιδερμίδα
** CUT PS Γερμανία.
*** Πολυκεντρική μελέτη-224 γυναίκες, Μελέτη πτυχώσεων (desiscore) κρέμα ημέρας για ξηρή επιδερμίδα.
**** Αξιολόγηση της μείωσης της χαλάρωσης του προσώπου, Πολυκεντρική μελέτη σε 224 γυναίκες, κρέμα ημέρας για ξηρή επιδερμίδα.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ & ΥΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ:

Σε 7 ημέρες:
> Ενυδατωμένη επιδερμίδα στο 94% των γυναικών*
> Θρέψη στο 96% των γυναικών*
> Λάμψη στο 73% των γυναικών*
Σε 8 εβδομάδες**:
> Η επιδερμίδα είναι λιγότερο ωχρή, πιο καθαρή και φρέσκια.* Αυτοαξιολόγηση με χρήση serum
**CLCT 8 εβδομάδες/ 51 γυναίκες

Νέκταρ gel υφή για την κρέμα ημέρας για κανονική/μικτή επιδερμίδα. Πρόκειται για μία σύνθεση gel-κρέμας, νερό σε λάδι, με έντονη υδάτινη φάση και μέγιστη συγκέντρωση σε γλυκόλες για απόλυτη αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή. Οι λευκές μικροπέρλες, αόρατες με γυμνό μάτι, ενισχύουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

Εφαρμόστε ομοιόμορφα  κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Ιδανικά, εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

Neovadiol Compensating Complex Night

Με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης. Αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα.

- ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

Αποκατάσταση της πυκνότητας, ανάπλαση περιγράμματος, μείωση της χαλάρωσης, άμεση αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή. 

Για τις γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας: έλλειψη πυκνότητας, χαλάρωση περιγράμματος του προσώπου, θαμπή επιδερμίδα, άμεση δροσιά και ανακούφιση απο τις εξάψεις.

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ VICHY ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ 16 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 4 ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, HEDIONE, HEPES, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ PRO-XYLANE ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, Η ΝΕΑ NEOVADIOL ΝΥΧΤΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΡΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ, ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. Η ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δράση σε βάθος: Pro-Xylane
Βιομιμητικό μόριο, αποκλειστική πατέντα των εργαστηρίων Lo'real, σε συγκέντρωση 3%, 10 φορές περισσότερη σε σχέση με την παλιά σύνθεση της Neovadiol. Η δύναμή του; Δρα σε τουλάχιστον 3 παραμέτρους που επηρρεάζουν τη νεότητα της επιδερμίδας: στο κολλαγόνο I και  III που δίνει πυκνότητα και ελαστικότητα; στη σύνθεση των GAGs ; και στους οινοβλάστες με αποτέλεσμα τη μείωση των κηλίδων. Η επιδερμίδα ανανεώνεται σε όλα τα επίπεδα: αποκαθίσταται η πυκνότητα, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα, οι ρυτίδες γεμίζουν, η όψη της γίνεται πιο ομοιόμορφη και καθαρή.

Βελτίωση υφής επιδερμίδας: Hepes
Γνωστό για τη στοχευμένη απολεπιστική του δράση, δρα στις πρωτεάσες, ένζυμα που συμμετέχουν στη διαδικασία φυσικής απολέπισης. Με την ομαλοποιηση και αποκατάσταση της διαδικασίας απολέπισης ενισχύεται η ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας και μεταμορφώνεται η υφή της. 

Ενυδάτωση και σφριγηλότητα : Γλυκερίνη
Συγκρατεί το νερό διασφαλίζοντας την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Αποκατάσταση λιπιδίων: Hedione
Παράγωγο του Ιασμονικού οξέως, αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων που μειώνονται λόγω εμμηνόπαυσης. Προσφέρει άνεση και θρέψη.

Καταπραϋντική δράση: Επερουλίνη
Ανακουφίζει την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα.

Αποσυμφορητική δράση: Καφεϊνη
Αντιμετωπίζει το πρήξιμο και τα σημάδια κούρασης.

Άμεση αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας: Airlicum & Aquakeeps
Το μυστικό;  Η τεχνολογία των Aquakeeps. Τα Aquakeeps είναι πολυμερή μόρια που απελευθερώνουν μεγάλη ποσότητα νερού όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα χαρίζοντας άμεσα δροσιά και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Το Airlicium, ένα συστατικό τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρή απορροφητική δράση, το οποίο αποτελείται κατά 99% απο αέρα, απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα απο τις εξάψεις.

Υποαλλαργική σύνθεση, δερματολογικά ελεγμένη. Σύνθεση εμπλουτισμένη με Ιαματικό νερό της Vichy που καταπραΰνει, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΜΕΣΑ 
Η θερμοκρασία του προσώπου μειώνεται -2.7ο C και αποκτά +84% άνεση

ΣΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ: +82% φρεσκάδα, +74% πιο ξεκούραστα χαρακτηριστικά, +92% θρέψη, +90% πιο απαλή επιδερμίδα. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ: +75% πιο λεία επιδερμίδα, +85% πιο φρέσκια όψη, +81% πιο ξεκούραστα χαρακτηριστικά. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ: +72% λάμψη, +70% πιο πυκνή και σφριγηλή επιδερμίδα, +62% ανάπλαση του περιγράμματος. 

*Αυτοαξιολόγηση, 50 γυναίκες.  ** Θερμογράφημα, 26 γυναίκες, μέτρηση 1 λεπτό μετά την εφαρμογή.  *** Τεστ χρήσης, αυτοαξιολόγηση 58 γυναίκες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Η υφή της νέας Neovadiol νύχτας είναι ένα γαλάκτωμα- gel που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα άμεσο αίσθημα φρεσκάδας και δροσιάς κατά την εφαρμογή. Περιέχει Aquakeeps, πολυμερή μικροσφαιρίδια σε συνδυασμό με Aristoflex ένα μόριο σε μορφή gel που έχουν την ιδιότητα να απελευθέρώνουν μεγάλη ποσότητα νερού όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη απαλή και ενυδατωμένη. Το έλαιο απο βερίκοκο προσφέρει άμεση άνεση και θρέψη, ενώ οι Περλίτες και το Airlicium, συστατικά τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρή απορροφητική δράση, απορροφούν το σμήγμα και τον ιδρώτα απο τις εξάψεις απελευθερώνοντας άμεση δροσιά, φρεσκάδα και μείωση της θερμοκρασίας του προσώπου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απλώνετε την κρέμα κάθε βράδυ με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο ομοιόμορφα


Liftactiv Glyco- C Αμπούλα Νύχτας

Αντιγηραντική καινοτομία που στοχεύει σε διαφορετικούς τύπους υπερμελάγχρωσης  (καφέ κηλίδες, σημάδια γήρανσης και ατέλειες) ενσωματωμένη σε μια πρωτοποριακή  γυάλινη αμπούλα που προσφέρει ακριβώς τη συνιστώμενη δόση που χρειάζεται η επιδερμίδα. Η δύναμη του Ιαματικού Ηφαιστειακού Νερού της Vichy συνδυάζεται με 10% ενεργό Σύμπλοκο γλυκολικού οξέος, δραστικό συστατικό αναφοράς κατά των κηλίδων που προτείνουν οι δερματολόγοι, και βιταμίνης Cg.
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

 

 • 10 % ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ
 • ΒΙΤΑΜΙΝΗ CG
 • IΑΜΑΤΙΚΟ HΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ NΕΡΟ ΤΗΣ VICHY
 • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ OΞΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

 

Μετά από 4 εβδομάδες*

 • -36% Καφέ κηλίδες

Μετά από 8 εβδομάδες**

 • -21% σημάδια γήρανσης
 • -37% ατέλειες

* Κλινική αξιολόγηση σε 62 γυναίκες μετά από 4 εβδομάδες
* Κλινική αξιολόγηση σε 41 γυναίκες μετά από 8 εβδομάδες

ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Όλοι οι τύποι επιδερμίδας
ΠΟΤΕ Βράδυ
ΟΦΕΛΗ Μετά το πρώτο βράδυ: Η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και λαμπερή Μετά από 30 μέρες οι καφέ κηλίδες μειώνονται Μετά από 60 μέρες τα σημάδια και οι δυσχρωμίες διορθώνονται

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

δερματολογική αξιολόγηση της σημαντικής μείωσης των καφέ κηλίδων

-36%Καφέ κηλίδες*

ΗΜΕΡΑ 0ΗΜΕΡΑ 28ΗΜΕΡΑ 56

Δερματολογική αξιολόγηση της σημαντικής μείωσης των σημαδιών γήρανσης και των ατελειών.

-21%Σημάδια Γήρανσης **

-37%Ατέλειες ***

*Κλινική αξιολόγηση σε 41 Καυκάσιες γυναίκες μετά από 8 εβδομάδες.
**Κλινική αξιολόγηση σε 62 γυναίκες μετά από 4 εβδομάδες.
*** Αυτοαξιολογήσεις 49 γυναικών ασιατικής καταγωγής. Φωτογραφική απεικόνιση του μέσου όρου αποτελεσμάτων μετά από 28 και 56 ημέρες καθημερινής εφαρμογής.
Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 • 100% Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και απαλή
 • 98% Η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή και λαμπερή
 • 90% Ο τόνος της επιδερμίδας φαίνεται πιο ομοιόμορφος & οι καφέ κηλίδες δείχνουν λιγότερο έντονες

USE

 • 100% Έχει ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα
 • 88% Δροσερή αίσθηση κατά την εφαρμογή

51 Καυκάσιες γυναίκες 45-65 ετών, όλων των τύπων επιδερμίδας, με δυσχρωμίες στο κάτω τμήμα του προσώπου.
Εφαρμογή κάθε βράδυ.

5 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις τις Αμπούλες Liftactiv

 • 1YΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝΗ κάθε αμπούλα περιέχει Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της VICHY & 10% ενεργό Σύμπλοκο γλυκολικού οξέος, σε συνδυασμό με Βιταμίνη Cg  και Υαλουρονικό οξύ. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε διαφορετικά είδη σημαδιών (καφέ κηλίδες, σημάδια γήρανσης και ατέλειες) και στην ομοιομορφία του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.
 • 2ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 11 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΤα δραστικά αυτά συστατικά βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της σύνθεσης, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αισθητηριακή απόλαυση. Η σύνθεση αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο στην επιδερμίδα. Χωρίς άρωμα.
 • 3ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΗ καφέ γυάλινη συσκευασία προστατεύει και διατηρεί τη σύνθεση αναλλοίωτη, ακόμα και μετά το άνοιγμα.
 • 4ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝΠρωτόκολλο 60 εφαρμογών για χρήση το βράδυ (μισή αμπούλα σε κάθε εφαρμογή).
 • 5
  YOUR DAILY SUPERDOSE
  Μισή αμπούλα κάθε βράδυ προσφέρει στην επιδερμίδα σου Γλυκολικό οξύ, Βιταμίνη Cg, Υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία. Άμεσα, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και λαμπερή. Μετά από ένα μήνα, παρατηρούμε μείωση -36 % στις καφέ κηλίδες*, -21 % στα σημάδια γήρανσης** και -37 % στις ατέλειες***.

 

ID
6452
ΚΩΔΙΚΟΣ
152503
BRAND
Διάφορα
ΒΑΡΟΣ
100gr

Χρεώσεις Μεταφορικών

Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.

Τρόποι Αποστολής

Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:

 • Κατάθεση σε Τράπεζα
 • Αντικαταβολή
 • Εξόφληση στο Κατάστημα
 • Paypal
 • Πιστωτική Κάρτα

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας !

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ

Item has been added to cart.