Μενου
Καλάθι

ANAPLASIS ΕΛΑΙΟ ΡΑΓΑΔΩΝ 50ML

  • Επανορθώνει την όψη των ραγάδων
  • 100% φυσική σύνθεση
  • Προσοχή! Είναι πολύ σημαντική η καθημερινή εφαρμογή καλύτερα βράδυ. Με υπομονή επιμονή και συνέπεια στην χρήση έχουμε αποτέλεσμα.
  • Διατίθεται σε Ελλάδα Κύπρο & ΕΕ.
  • Χωρίς συντηρητικά. Δεν περιέχει: Parabens, Phthalates, SLS-SLES, Silicones, Ethanolamines, Mineral Oil.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.

Έλαιο Ραγάδων

Το Έλαιο Ραγάδων της εταιρίας ΑναPLASIS είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Η δραστικότητα του οφείλεται αποκλειστικά στο συνδυασμό των  φυτικών ελαίων και των φυσικών  δραστικών συστατικών από τα οποία αποτελείται.

Τα φυτικά έλαια tamanu, ρόδι, καστορέλαιο και άγριο τριαντάφυλλο, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλα, ιπποφαούς και βαλσαμόχορτου, πολύ γνωστά για την αποτελεσματικότητα και τις αναγεννητικές τους ιδιότητες, αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων ω3, ω6 και ω9. Επιταχύνουν τη φυσική ικανότητα ανάπλασης της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την όψη των ραγάδων και επαναφέρουν την ομοιομορφία στην εμφάνιση της επιδερμίδας. Ενυδατώνουν το δέρμα, προστατεύοντας το από τις συνέπειες της ξηρότητας. Χαρίζουν στο δέρμα φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Το βούτυρο κακάο, σε συνδυασμό με το κερί μέλισσας, προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, βοηθώντας στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της ξηρότητας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό ραγάδων.

Η βιταμίνες C και Ε φυτικής προέλευσης που περιέχει το Έλαιο Ραγάδων, θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα. Βοηθούν επίσης σημαντικά στην επαναφορά και τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Τα αιθέρια έλαια ελίχρυσος, λιβάνι, patchouli, neroliκαι γεράνι,  πολύτιμα και ειδικά επιλεγμένα για τις αναγεννητικές ιδιότητές τους, ολοκληρώνουν την αποτελεσματικότητα του Ελαίου Ραγάδων.

Το Έλαιο Ραγάδων θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας απαλότητα και ομοιόμορφη, άψογη εμφάνιση. Έχει πλούσια υφή, βελούδινο άπλωμα και γρήγορη απορρόφηση, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Οδηγίες Χρήσεως

Απλώστε επαρκή ποσότητα στην επιθυμητή περιοχή με κυκλικές κινήσεις και ελαφρύ μασάζ, μέχρι τα ευεργετικά συστατικά του Ελαίου Ραγάδων της εταιρίας ΑναPLASIS να απορροφηθούν εντελώς από την επιδερμίδα. Συστήνεται καθημερινή εφαρμογή σε καθαρή επιδερμίδα, κατά προτίμηση το βράδυ, μετά από μπάνιο.

Το προϊόν περιέχει φυσικές πρώτες ύλες (βούτυρο, μελισσοκέρι) οι οποίες μπορεί να συγκεντρωθούν στον πυθμένα της φιάλης, γι’αυτό πριν από κάθε χρήση ανακινείστε καλά.

Ingredients – Έλαιο Ραγάδων

helianthus annuus(sunflower)seed oil, prunus amygdalus dulcis(sweet almond)oil, vitis vinifera(grape)seed oil, ricinus communis(castor)seed oil, rosa moschata seed oil, caprylic/capric triglyceride, theobroma cacao(cocoa)seed butter, calophyllum inophyllum seed oil, olea europaea(olive)fruit oil, persea gratissima(avocado)oil, punica granatum seed oil, argania spinosa kernel oil, cera alba(beeswax), aloe barbadensis leaf extract, pogostemon cablin leaf oil, calendula officinalis flower extract, linalool, tocopherol, limonene, boswellia serrata oil, ascorbyl palmitate, salvia officinalis(sage)flower oil, citrus aurantium amara(bitter orange)flower oil, helichrysum italicum flower oil, citronellol, pelargonium graveolens flower oil, achillea millefolium flower extract, jasminum officinale(jasmine)oil, geraniol, cucumis sativus(cucumber)fruit extract, lavandula angustifolia(lavender)oil, hexyl cinnamal, citrus limon(lemon)peel oil, hippophae rhamnoides fruit extract, hypericum perforatum extract, farnesol, citral, eugenol, isoeugenol, hydroxycitronellal.

 


Χρεώσεις Μεταφορικών

Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.

Τρόποι Αποστολής

Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο

Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:

  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • Αντικαταβολή
  • Εξόφληση στο Κατάστημα
  • Paypal
  • Πιστωτική Κάρτα

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να επιστραφεί στο Martha’s Pharmacy, εφόσον
καλύπτει τους όρους της πολιτικής επιστροφών μας, με δυνατότητα είτε
ανταλλαγής του με άλλο προϊόν είτε επιστροφής των χρημάτων.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό που
συνόδευε και την αποστολή του και να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την
ημέρα παραλαβής.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που βρισκόταν και όταν
έγινε η παραλαβή. Η διαφύλαξή του και η διατήρησή του σε καλή κατάσταση
μέχρι την επιστροφή είναι ευθύνες που βαραίνουν εσάς. Επίσης τα έξοδα
αποστολής, σε περίπτωση που η επιστροφή δεν οφείλεται σε κάποιο
ελάττωμα ή κακή κατάσταση του προϊόντος βαραίνουν εσάς.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ