Xanthan Gum 100% organic
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως σταθεροποιητικός και πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες παγωτα και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζεται.
Στα παγωτά χρησιμοποιείται ώστε να μη δημιουργούνται στη μάζα τους κρύσταλλοι πάγου, αλλά και για να δίνει πιο παχιά υφή σε αυτά με 0 % λιπαρά. Ακόμη χρησιμοποιείται σε fat-free γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και σαν υποκατάστατο της γλουτένης σε προϊόντα gluten-free (ψωμί, ζυμαρικά και άλλα προϊόντα με βάση το αλεύρι), για αυτούς που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη του σίτου. Έχει λιπαρή αίσθηση στο στόμα και γιαυτό μπορεί να αντικαταστήσει τα περιττά λίπη σε σάλτσες, smoothies και dip.
Μέθοδος χρήσης:
Τούρτα/Κεικ : 1/4 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1/2Ψωμί: 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 φλιτζάνι αλεύριΒάση πίτσας : 2 κουταλάκια του γλυκού ανά 1 φλιτζάνι αλεύριΣαλτσες : 1/8 κουταλάκι του γλυκού ανά κούπα υγρου.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100γρ:
Ενέργεια 176,4 Kcal
Πρωτείνη 0g
Λίπος 0 g
Υδατάνθρακες 0g
Φυτικες Ινες 88,2 gr
Χρεώσεις Μεταφορικών
Oι χρεώσεις ξεκινούν από 1,90€ και είναι δωρεάν για παραγγελίες 39,00€ και πάνω μέχρι 4 κιλά!
Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών.
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μεταφορικών εδώ.
Τρόποι Αποστολής
Υποστηρίζουμε αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής εδώ.
Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουοθς τρόπους:
Δείτε αναλτικές πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής εδώ.
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας !
Item has been added to cart.