Αντιρυτιδική προστασία από την Panthenol Extra Face & Eye Cream.

Το προϊόν

Χρησιμοποιείστε καθημερινά την αντιρυτιδική κρέμα, πρωϊ και βράδυ, στο πρόσωπο, τα μάτια και το ντεκολτέ. Η Panthenol Extra Face & Eye Cream 24h είναι μία κρέμα ειδικής σύνθεσης με έντονη αναπλαστική και αντιρυτιδική δράση.

Στην προσεκτκά σχεδιασμένη σύνθεσή της περιέχει:

1. Δύο πεπτίδια. Με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές του δέρματος και επιβραδύνουν την εμφάνιση νεων ρυτίδων.

2. Πανθενόλη. Η πιο γνωστή και η πιο οφέλιμη βιταμίνη των καλλυντικών, καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και βελιώνει την υφή του δέρματος.

3. Υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για ένα ισχυρότατο ενυδατικό μέσο, που παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα και χαρίζει στο δέρμα, ελαστικότητα και λάμψη.

Με τα πολύτιμα συστατικά της, αυτή η πολύ φιλική προς το δέρμα, κρέμα, θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και των ματιών και να επιβραδύνετε την εμφάνιση νέων.

Τρόπος χρήσης

Σε καθαρό και εντελώς στεγνό δέρμα, απλώστε μικρή ποσότητα κρέμας και κάντε ελαφρές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Δερματολογικά ελεγμένο, parabens free.

50ml